Lediga jobb

2 st lediga jobb just nu, Kundrådgivare samt Jurist/Boutredare 2017-07-18

Till Östersunds Begravningsbyrå, söker vi nu en Kundrådgivare.

Din del i helheten
Du blir en del av Östersunds- Krokom-Ellebrinks Begravningsbyrå - en grupp begravningsbyråer som har viljan att utvecklas och en stark vi-känsla. Hos oss möter Du 
en lärande gemenskap där vi drar nytta av varandras kunskaper, personliga kvaliteter och erfarenheter.

Vad tjänsten innebär för Dig
Du kommer att hantera alla arrangemang kring en begravning och du kommer även att vara vår representant vid begravningar i kyrkor och kapell. 
Du ska vara drivande, kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet omfattar såväl hämtningar och omhändertagande av avlidna som kundmöten, bokningar och
begravningsadministration. I tjänsten ingår även jourtjänstgöring.

Vad tjänsten kräver av Dig
Som kundrådgivare och representant på Östersunds Begravningsbyrå kommer det att ställas mycket höga krav på dig som företagets ansikte utåt. Hos oss är i princip ingenting omöjligt - vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose kundernas önskemål och högt ställda förväntningar. Vi gör allt för kundens bästa.
För att vara lyckosam i rollen som kundrådgivare på Östersunds Begravningsbyrå måste du ha mycket god känsla för service. Du måste vara noggrann och inte lämna något åt slumpen. Du bör vara stresstålig, utåtriktad och positiv. Du måste också vara kreativ, initiativrik och kunna se lösningar snarare än problem.

Önskade erfarenheter/meriter

Som ny medarbetare hos oss på Östersunds Begravningsbyrå behöver du ha livserfarenhet. Erfarenhet av kundservice och försäljning är meriterande. Du skall ha god vana av att arbeta med dator (Officepaketet). Du skall kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Ekonomisk eller familjejuridisk bakgrund är ett stort plus.

Tjänsten är på 100%. 
Tillträde: Snarast eller enligt överrenskommelse

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Mårten Lagergren på 070-380 60 98

Om Du känner att Du är rätt person för tjänsten, är Du varmt välkommen att skicka din ansökan till: info@ostersundsbegravningsbyra.se senast den 31/8 märk ansökan med ”Kundrådgivare”

Bilaga gärna ett foto.

 

 

 

Jurist/Boutredare till Östersunds Begravningsbyrå

Vad erbjuder vi?
Östersund - Krokom - Ellebrinks är företag i framkant och just nu genomgår en expansionsfas. Vi behöver därför utöka personalstyrkan med en jurist där det huvudsakliga
expertområdet är familjerätt. Ärenden är främst inom det successionsrättsliga samt ekonomiskt familjerättsliga området.

Vi är 3 st kontor, och du blir placerad på ett av kontoren i Östersund, men kan även ta kundbesök på något av våra andra kontor. Det vardagliga arbetet är omväxlande, utmanande och självständigt. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och att våra kunder ska känna sig trygga med en individanpassad och professionell rådgivning, varpå du som söker är trygg i dig själv samt besitter en god social förmåga. 

Vad du har att erbjuda
Du har fullgjord juristexamen, jur.kand eller likvärdig utbildning samt några års arbetslivserfarenhet, gärna från det familjerättsliga området eller rättsområden närliggande vår verksamhet såsom fastighetsrätt, skatterätt eller affärsjuridik. Har du inte utbildning men brinner för familjerätt så sök, vi utbildar dig genom Sveriges begravningsbyråers förbund.
Stor vikt kommer läggas vid personliga kvalifikationer varpå du som person är driven, affärsorienterad, effektiv och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Jobbet innebär daglig kundkontakt varför servicekänsla och egenskaper som lyhördhet, ansvarstagande och noggrannhet är viktiga. I den självständiga rollen som jurist krävs därtill att du är flexibel samt har god samarbetsförmåga. 

Då tjänsteresor förekommer är B-körkort ett krav. 

Ansökan

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sänd CV och personligt brev till marten@obb.nu  alternativt till: 

"Jobbansökan: Jurist"
Östersunds Begravningsbyrå
Kyrkgatan 29
831 50 Östersund

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du söker så snart som möjligt, dock senast 

den 31 augusti.
Bilaga gärna ett foto.
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mårten Lagergren, 

marten@obb.nu  eller på 070-380 60 98.